Telefonszám

Örök darabok titkai - Focus Trend Creative Agency
23257
post-template-default,single,single-post,postid-23257,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Örök darabok titkai

Örök darabok titkai

Örök darabok titkai

„A divat változik a stílus örök.” – Coco Chanel

Vannak ilyen örök érvényű igazságok az életben, ahogy természetesen léteznek örök darabok is, melyek előkelő helyet foglalnak el évről-évre a gardróbunkban.

Nagyon érdekes, hogy tényleg vannak olyan ruhadarabok, amik teljesen mindegy, hogy milyen évet írunk, a szívünk csücskei és, ha akarnánk se tudnánk tőlük elszakadni.

Ezekhez a kiegészítőkhöz szép emlékeink fűződnek, hiszen velünk voltak az életünk különböző állomásain. De miért is alakulhat ez így? Meg kell fordítanunk a kérdést és rá kell jöjjünk, ezeknek az örök daraboknak abban rejlik a tökéletes bájuk, hogy minden helyzetben képesek illeszkedni az #outfitünkhöz. Egy-egy darab úgy képes stílust teremteni, hogy nem tudunk olyan helyzetet, ahol ne lehetne velünk.

A laza stílusú cipők, így válnak minden évben trendteremtővé. Kifejezetten izgalmas figyelni, hogyan alakulnak a lábbelik külsőleg és miként alkalmazkodnak az adott évszakhoz. Itt nem csak arról van szó, hogy fontos számunkra, hogy egy-egy darab külsőleg elnyerje a tetszésünket, de ötvözze is azt a kénylemet, amit kétségtelenül elvárunk a mindennapjaink során.

Hihetetlen energiával robbant be a Skechers legújabb darabja. Mi sem maradhattunk ki a Skechers ikonikus chunky sneaker legújabb fazonja, a D’Lites 3.0 kollekció bemutatójáról!

A világszerte óriási rajongótáborral rendelkező chunky sneaker trend legújabb meghatározó darabjai az egyedi stílus és a tökéletes kényelem jegyében születtek.

A Skechers D’Lites 3.0 modelljei Ázsiából indultak világkörüli útjukra és különleges dizánjukkal, pedig már az egész világon a sneaker trendek élére vonultak. A szenzációs siker kulcsa pedig nem más, minthogy bármelyik #outfitünkhöz ideális kiegészítőnek bizonyulnak. Mi ezt ki is próbáltuk, hogy alátámasszuk számotokra, ez a darab, miért is lett szerelem első látásra.

Egy tavaszi partihoz, a legelső randevúhoz, vagy éppen a mindennapos edzéshez, egyaránt illeszkedik. Legyen szó szexi csipkeruháról vagy szakadt farmerről, hódítunk benne.

Néhány reggelen előfordul, hogy olyan érzésünk van, hogy semmi nem áll jól, nem passzol, nem találjuk a legmegfelelőbb szettet. A kollekció darabjai, egy olyan segítséget nyújtanak számunkra, hogy soha többet nem kell emiatt aggódnunk. Nyugodtan döntsünk bármelyik szett mellett, ne gondolkodjunk, hiszen egy valami már biztosan ott lesz számunkra a tökéletes megjelenés biztosítékaként.