Telefonszám

Napozásra fel! - Bemutatjuk az idei fürdőruhatrendeket
22910
post-template-default,single,single-post,postid-22910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Napozásra fel!

Napozásra fel! – Bemutatjuk az idei fürdőruhatrendeket

Napozásra fel! – Bemutatjuk az idei fürdőruhatrendeket

Fürdőruhában szinte már igaz, hogy minden divat, ami jól áll. Azért persze ennek a szezonnak is megvannak a kedvenc fazonjai, mintái, színei, amik közül sosem egyszerű megtalálni az álomdarabot. Ne aggódjatok, itt vagyunk, és idén sem hagyunk titeket jó tanácsok nélkül, amikor a strand szetted összeállításához érkezik az idő.

Napozásra fel! – Bemutatjuk az idei fürdőruhatrendeket

A csíkos mintát már évek óta nem lehet letaszítani a divat trónjáról, így van ez az idei nyáron is. Természetesen számos márka kollekciói között megtalálod, nekünk egyik kedvencünk a Calzedonia kétrészes, piros-fehér, fodros csodája. A fodrokkal amúgy sem lőhetsz nagyon mellé idén, főleg, ha egy picit kisebb a melled, annál, amit mutatni szeretnél. A fodrok ugyanis optikailag nagyobbítanak, így mindig előnyösen mutatnak majd.

Ahogy a divat minden más területén, a fürdőruhákat is elérték a varázslatos virágminták. Mi is hozná el jobban a nyári hangulatot, mint egy-egy harsány, trópusi minta? Persze nem csak a virágok hódítanak, hanem a bohókás gyümölcsiminták is. Mennyivel jobb egy Pina Coladát, ananász mintás fürdőruciban szürcsölni, ugye?

Az asszimetria, és az ehhez párosuló magas derék az idei szezon igazi slágere lesz. A magas derekú alsó részeket nyugodtan párosítsd aszimmetrikus felsőkkel, az igazi vagányságért. Ha pedig teljesen bevállalós vagy válassz egy vagány egyberészest, vagy trikinit, ami ezt a két menő tulajdonságot ötvözi.

A nyári hangulat megidézéséhez pedig nézd át ezt a csodás galériát, további inspirációkért. Találsz benne bohém napszemcsiket, vagány fürdőlepedőket, vagy igazán laza strandruhákat is. Bármit is választasz, az igazi lényeg: érezd jól magad nyaralás közben!