Telefonszám

Nagy fürdőruha körkép 2017 - Focus Trend System
20736
post-template-default,single,single-post,postid-20736,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Fürdőruha 2017

Nagy fürdőruha körkép 2017

Nagy fürdőruha körkép 2017

Nagy fürdőruha körkép 2017

Közeleg a strandszezon, és vele együtt a dilemma: milyen fürdőruhát válasszunk, mely a parton és a vízben is legjobb formánkat mutatja? Cikkünkben a vezető márkák legfrissebb kollekcióiból válogattunk!

A Women’secret idei összeállításának uralkodó darabjai kétségkívül az egyberészes modellek lesznek. A klasszikus formát a merész anyaghasználat teszi különlegessé: a szaténfényű és bordázott textíliák mellett a csipke múlhatatlan bájával vonzza magára a tekinteteket. A kollekció elegáns – egymással jól variálható – darabjai éppúgy megállják helyüket az esti partin, mint napközben a strandon.

Rita Ora londoni énekesnőt bátran nevezhetjük stílusalkotónak: összetéveszthetetlen imázsa idén is a Tezenis fürdőruha kollekciójának alapjául szolgált. A háromszög és bandeau szabású modellek természetközeli színekkel, merész formákkal, dzsungelhangulattal hódítanak – Kuba szigetének pálmafás partjait idézve. Élettől vibráló, színes egyéniségű hölgyeknek ajánljuk!

A Springfield tervezői keresetlen mintákkal, laza, klasszikus szabással megteremtették az igazi fesztiválhangulatot – fiatalos kollekciójuk strandra, vidám társaságba kívánkozik. A csíkos, virágos, apró mintás modellek közt helyet kaptak a lezser felirattal ellátott, egyberészes fürdőruhák is, melyek tovább fokozzák a nyár kirobbanó hangulatát.

A H&M friss kollekcióját az apró, bájos részletek, a fodrok, csipkék, és nőies színek határozzák meg. A márkától megszokott módon a kínálat széles és vonzó; találunk különleges szabású egyberészes modelleket, melyeket könnyű köpeny egészít ki a hűvös estéken, de figyelmet érdemelnek a megkötős, fodorral vagy madeirával ellátott, szemtelenül izgalmas kétrészes fürdőruhák is. Csak bevállalós hölgyeknek!

A Calzedonia tervezői idén világ körüli utazásra invitálnak bennünket: kultúrákat, stílusokat áthidalva három távoli táj, Afrika, Mexikó és Japán kincseit tárják elénk. A burjánzó trópusi virágornamentikával, vagy épp nyugodt, mély színekkel hódító modelleket flitterek, gyöngyök, kövek és hagyományos motívumok teszik hangulatossá és elvarázsolttá. A tervezők nem álltak meg: az idei kollekció az olasz Riviéra csillogó színeinek, és Rio de Janeiro fülledten érzéki vintage hangulatának is helyet ad.