Telefonszám

Legyél igazán vagány – válaszd a lilát! - Focus Trend Creative Agency
22834
post-template-default,single,single-post,postid-22834,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Válaszd a lilát!

Legyél igazán vagány – válaszd a lilát!

Legyél igazán vagány – válaszd a lilát!

A Pantone színekkel foglalkozó cég minden évben meghirdeti mi lesz az év színe. Idén pedig egy igazán bevállalós árnyalatot választottak: az utlraibolyát. Elsőre kicsit merésznek tűnhet ezzel a színnel feldobnod a megjelenésed, de hidd el egy-két jól megválasztott kiegészítővel, tuti divat diktátor leszel!

Egyik kedvenc fehérnemű márkánk a Women’secret nem akármilyen nyári darabokkal készült nektek. A lila kollekciójukban lenyűgöző fehérneműket és lenge ruhákat találtok az egyre forrósódó időjáráshoz. Az már csak hab a tortán, hogy az élénk lilát csodás virágmintával dobják fel, ami abszolút az idei szezon slágere lesz.

Képek forrása: Women’secret

Tudjátok, hogy ha sminkről van szó az IsaDora csodái mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Természetesen lilával is megörvendeztetnek minket, amúgy is kedvenc szájfényünk csodás halványlila kiadást kapott. A Matt Metal Liquid Lipstick annyira vagány, hogy annál már nem is lehetne jobban az, talán csak akkor, ha feldobod egy kis Xenia Summer metál-lila körömlakkal.

Képek forrása: IsaDora

A Mac valami egészen fantasztikus dologgal örvendeztetett meg minket. Gyönyörű csillám kollekciójukkal igazán varázslatosnak érezheted majd magadat. Elég csak egy kis hintés, és máris a legmenőbb módon viselheted az év csodálatos színét.

Képek forrása: Mac

Ha már kívül feldobtad magad egy kis lilával, itt az idő, hogy megjutalmazd magad. Egyik kedvenc kávézónkban a Sütipontban, igazán felkészültek az év színére. Ezen a helyen mindig rengeteg finomsággal találkozhatsz, de érdemes megnézni, mivel készültek az idei esküvői és rendezvényszezonra. Ha igazán divatos eseményre vágysz, biztos, hogy megéri tőlük rendelni.

Képek forrása: Tamás Sóki Photography