Telefonszám

Legmenőbb trendek Instagramon - Jobb ha ismered őket!
22878
post-template-default,single,single-post,postid-22878,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Instagram

Legmenőbb trendek Instagramon – Jobb ha ismered őket!

Legmenőbb trendek Instagramon – Jobb ha ismered őket!

Imádjuk az Instagramot, és azt a rengeteg kreatív tartalmat, amit ott elérhetünk. Néha viszont elég nehéz elveszni abban, hogy éppen mi számít igazán trendinek a kedvenc közösségi oldalunkon. Most megmutatjuk mik azok a technikák, amiket érdemes használnod, ha profi Instagramozó szeretnél lenni.

Az Instagramot, mintha direkt a flatlay képekre találták volna ki, akkor az őrület most e körül a trend körül. Biztos találkoztál már vele te is, ez az a képkészítési technika, amikor a telefont teljesen vízszintesen tartva felülről készül el a fotó. Egy igazán jó flatlay képen rengeteg minden van, a képen szereplő tárgyakkal, mintha egy történetet mesélnél el.

Ha te is szeretnél ilyet készíteni, fontos, hogy sok rétege legyen a képnek, minden részlete érdekes legyen. A legjobb gyakorlás rá, ha egy gazdag reggelidet fotózod le, ezek után jöhetnek az egyre bonyolultabb, és alaposabban megkomponált fotók! A flatlay már akkora divat, hogy magyar hashtag is van, ez a #csendéletkép. Egyre figyelj: a kamerát mindig tökéletesen vízszintesen tartsd!

Ahogy a neve is mutatja a #fromwhereistand pontosan azt mutatja meg, amit a saját szemszögedből látsz. A leggyakrabban ezeken a képeken szerepel a felhasználó lábfeje is, így remek alkalom, hogy mutogasd a legújabb csini cipődet. Keress valami izgalmasat, amit megmutatnál a világnak: ezek után pedig fotózd le pontosan abból a szögből, ahogyan te nézel rá. Az emberek imádják, ezeket a személyesebb tartalmakat, szóval ne habozz valami igazán menőt mutatni!

Videó minden mennyiségben

2018-ban tovább hódítanak a viedók az Instagramon is, főleg a különleges slow motion megoldások. Ennek a lényege, hogy a képen mozdulatlan – mint egy fotón – kivéve egy részletet. Például egy hideg limonádéról készült fotón csak a jégkockák mozognak fel-le. Vagy egy nyári vízparti képen, csak a hajadat fújja a szél, mindezt persze lassítva. Hogy technikailag megold, számos alkalmazást használhatsz, igazából itt a lényeg az, hogy az ötleted legyen igazán ütős. Ha sikerül hidd el, elkápráztathatod a követőidet.