Telefonszám

Fehérnemű és smink körkép karácsonyra hangolva
22457
post-template-default,single,single-post,postid-22457,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Mit viseljek az ünnepek alatt?
Fehérnemű és smink körkép karácsonyra hangolva

Bizony hamar eltelt ez az ősz is, és már be is lépünk a téli időszakba. Ami persze nem jelenthet mást, mint az ünnepek közeledtét. Ideje igazán csinosba öltözni, és nem csak a környezetünket, hanem magunkat is ünnepivé tenni. Ehhez nyújtunk most segítséget a tél első szakaszára szánt fehérnemű, és smink ajánlónkkal!

Klasszikus fekete csipke

A klasszikus fekete csipkét soha nem lehet száműzni a fehérneműink közül. Ez természetesen idén sincs másként. A Women’secret ebben a szezonban azonban valami igazán különlegessel készült, hogy feldobja a szokásos „kis feketét”. Gyönyörű csipkéiket szalagokkal, és fűzőkkel keresztezve igazán vadító eredményt kapunk, amit bátran viselhetsz bármikor, amikor egy kis izgalomra vágysz. Hogy igazán teljes legyen a hatás válassz mellé, egy sötét árnyalatú, ám fényes hatású IsaDora körömlakkot, és egy izgalmas metálosan csillogó szájfényt.

Ha már fekete: itt az ideje, hogy újítsunk egyet a mindig bevált fekete harisnyán. Kedvenc harisnya lelőhelyünk a Calzedonia idén ezt Julia Roberts segítségével tette meg. Nézzétek meg ezt a játékos kisfilmet, ami tökéletesen összefoglalja, miért is szeretünk harisnyát hordani. Aztán vigyázzatok, mert egy ilyen elragadó darabokba folyamatosan csak a táncoló lábaitokat szeretnétek majd nézni a tükörben.

Az idei őszi/téli szezon, és persze a karácsony meghatározó színe a piros! Ugye nem mondtunk meglepőt? Az Intimissimi karácsonyi kollekciója azonban tud újat mutatni, amikor a piros, és fekete kombinációjáról van szó. Dupla anyagú fehérneműik igazán eltérnek a megszokottól, hiszen a fekete csipke résein kacsintgatnak ki a huncut színű piros anyagok. Fekte csipkével pedig nem nagyon lehet mellé lőni, az Intimissinek ez a kollekciója is álomszép lett. Válassz mellé arany színű IsaDora szemhéjpúdert, és te leszel az igazi ajándék a fa alá!

A Tezenis pontosan tudja, hogy mitől érezzük igazán menőnek új kollekciójukat, hiszen legújabb videójukban Rita Orával forgattak. A vadító hangú énekesőnek pedig remekül állnak a szezon kulcsdarabjai. Nézzétek meg, hát lehetne magabiztosabban viselni ilyen vagány mégis klasszikus fehérneműket? Mi egy ilyen Tezenis szett mellé az IsaDora legújabb, és legtrükösebb termékeit ajánljuk. A FaceGlow Highlihting Wheel-el nagyon egyszerűvé válik a sminked varázslatossá tétele. Az állítható sörtéjű Stretch Lash szempillaspirál pedig minden alkalommal hű társad lesz, legyen szó munkába menetelről, vagy egy őrült szombat estéről!