Telefonszám

Az olaszok újra és újra divattörténelmet írnak - Focus Trend System
20427
post-template-default,single,single-post,postid-20427,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Fall & Winter

Az olaszok újra és újra divattörténelmet írnak

Az olaszok újra és újra divattörténelmet írnak

Számos olasz divattervező írta már be magát a divattörténelembe és e névsor szerencsére csak időről-időre bővülni látszik. Simona Barbieri, a rendkívüli módon feltörekvő TWINSET divatmárka tervezője, most egy igazán formabontó, ám mégis klasszikus fall&winter kollekcióval rukkolt elő. Nem véletlenül került fel a divattérképre ilyen gyorsasággal. Az egyedi és örök klasszikusok kombinációja a modern eleganciával mindig biztos garancia a sikerre.

2016 FALL&WINTER

Az idei kollekcióban a színek pompázatos kavalkádját láthatjuk. Ezekben az évszakokban még inkább elengedhetetlen a színekkel való játékosság, itt ez tökéletesen megfigyelhető. A smaragdzöld, a mustársárga és a bíborszínek különböző árnyalatinak ötvözete igazi bohémitást kölcsönöz a felsorakoztatott ruháknak. Emellett mégis gyengéd elegancia sugárzik minden egyes darabból.

A puha textíliák és a bőr összehatása kifejezetten megnyerőnek hat egy városi nő számára. Amint végignéztem a kollekción az jutott eszembe, hogy most azonnal ideje frissíteni a ruhatáram és beszereznem pár darabot a kollekció ékességei közül. A kötött és lágy pulóverek mellé, szinte nélkülözhetetlen egy klasszikus fekete kézitáska beszerzése. Ez a fekete, bőr kiegészítő lehengerlő hatást kelt és mégis az általam igencsak kedvelt minimalista irányvonalat is hűen képviseli. Számomra jelenleg ezek a kifejezések adják át leginkább a TWINSET legújabb kollekciójának összképét.

Természetesen mi sem maradhatunk le a Fashion street új büszkeségének megnyitójáról, ugyanis a TWINSET már Magyarországon is megnyitotta első üzletét. A megnyitó remek hangulatban telt, melyben nagy szerepük volt a magával ragadó ruhakölteményeknek, melyek elénk tárultak. A kollekció egyik legkedvesebb darabja, az ikonikus fekete ruha, melyet hatalmas színes virágok díszítettek, szintén Simona Barbieri tervező keze munkáját dicsérik!

TWINSET Facebook